خیارشور سرکه ای که در طبخ آبگوشت به کار می رود

ترشی که به آن خیارشور یا خیارشور نیز می گویند ، خیار شور.

خیارهای کوچکی که به ترشی تبدیل می شوند از خانواده Cucurbitaceae – همان خانواده کدو تنبل، کدو حلوایی و هندوانه هستند – و احتمالاً یکی از قدیمی ترین غذاهای ترشی روی زمین هستند.

آنها که در سراسر جهان خورده می شوند، در ایالات متحده بسیار محبوب هستند و در بسیاری از شمال و شرق اروپا به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته می شوند .

خیارشور سرکه ای از فروش بالایی برخوردار است.

در بخش هایی از خاورمیانه نیز از ترشی استفاده می شود .

در آب و هوای سردتر شمال اروپا، مایع ترشی معجون معطری از سرکه با دانه های فلفل، دانه های خردل،شوید ، ترب کوهی ، نمک و ادویه هایی مانند فلفل قرمز، دارچین ، میخک و زنجبیل.

در روسیه ، برش های تند شور اغلب به عنوان بخشی از انتخاب پیش غذای سنتی معروف به زاکوسکی ظاهر می شود که در کنار تکه های ودکا سرو می شود.

در آب و هوای گرم تر، مانند ترکیه و لبنان ، انواع آب نمک با زیتون، سبزیجات ریشه دار ترشی و فلفل ترشی به عنوان پیش غذا یافت می شود.

در سراسر اقیانوس اطلس در آمریکای شمالی ، طعم دهنده اصلی معمولاً شوید است، ترجیح اغلب برای طعم ملایم تر شیرین تر است، و نتایج به احتمال زیاد ترشی شوید نامیده می شود.

ترشی بیرونی ترد و درونی نرم، یک ترشی عالی تعادل شیرین و ترش را ایجاد می کند.

طعم ها به دستور العمل های خاصی بستگی دارد.

خیارشور در میان مردم شمال بسیار پرطرفدار است و سالیانه فروش بسیار بالایی را از آن خود می کند.